040 309 8022
info@fiveaxispro.com

Wat doen we?

Wat doen we?

Daar kunnen we kort over zijn: wij ontzorgen. Wij denken vanuit marketing oogpunt mee met uw event. Daardoor kunnen wij de focus leggen op de totaalbeleving. En niet alleen op het leveren van apparatuur. Het resultaat is het belangrijkste en dat moet van hoog niveau zijn. Wij ontzorgen u volledig en zorgen voor de perfecte beleving die uw evenement verdient. 

Ook zijn we uw partner voor zogenoemde “Dry hire”. Wij kunnen onze collega verhuurders ook snel voorzien van onze ongekende technische faciliteiten.

Neemt u vrijblijvend eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Dan ontdekt ook u dat wij de ideale partner zijn voor uw event(s) of bedrijf.

Wat kunnen we voor u betekenen?

SOUND

Dat moment. Het moment waarop u kippenvel krijgt omdat de emotie van het podium spat. Dat u in “the flow” meegezogen wordt. Dát is geluid versterken op een unieke wijze.

Meer informatie
LIGHTS

De “WOW”-factor. De power, het overrompelende van een echte lichtshow. Uw boodschap in het middelpunt gebracht, door een spetterend plaatje.

Meer informatie
VISUALS

Haarscherp. Betoverende kleuren. Indoor of outdoor. Van een presentatie scherm, tot totale podiumvulling. Uw boodschap maximaal ondersteund. Al dan niet in combinatie met speciaal hiervoor opgenomen beelden.

Meer informatie
RECORDING STUDIO

Uw eigen audio beleving. Gewoon helemaal geoptimaliseerd naar uw wensen. Of het nu spraak, muziek, effecten of wat dan ook is: Onze producers kunnen elke vorm van audio beleving voor u creëren.

Meer informatie

Tevreden klanten

De juiste aanpak maakt het verschil
Wordt u ook onze klant? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Contact