040 309 8022
info@fiveaxispro.com

Over ons

Over Five Axis Pro

Doorgewinterde pro’s. Mensen met een visie. Dat zijn wij. Een echt doorgewinterd en hecht team dat met creativiteit en flexibiliteit tot unieke prestaties in staat is. Als een familie staan we voor u klaar. Relaxed, maar to the point. Binnen Five Axis Pro is ruim 30 jaar ervaring in large scale events aanwezig. Zo kennen wij elke beurshal, feesttent of theater van binnen en buiten. Onze mensen zijn onder andere internationaal betrokken geweest bij de Superbowl in Gillette Stadium , Boston. De WMA (World Music Awards) in Las Vegas en diverse tours door Spanje. In Nederland betrokken geweest bij producties als: Sensation, Rave the City, Thunderdome, Dance Valley, Decibel Outdoor, Multigroove, Extrema, en vele andere grotere en kleinere events.

Kracht van eenvoud

We hebben van alle technische zaken grote hoeveelheden op voorraad en met een groot wagenpark zijn 24/7 in staat om vrijwel overal techniek te leveren.  Ook collega verhuurders hebben onze kracht inmiddels ontdekt. Middels zogenoemde “Dry hire” voorzien wij ook hun van onze ongekende technische faciliteiten.

Het ontstaan

Jarenlange ervaring in een nieuw jasje.
Dat omschrijft Five Axis Pro het beste.  In 1996 groeide Peters hobby uit tot een eigen bedrijf in de audiovisuele verhuur. Na een aantal goedlopende jaren vol mooie klussen besloot hij een andere weg in te slaan. Toen in 2019 de ‘heimwee’ toesloeg was het voor Peter een makkelijke én logische keuze om terug te keren in de branche. Hij zette opnieuw een bedrijf op met een hedendaagse missie: audiovisuele marketing van het hoogste niveau. Dat is Five Axis Pro.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

Bekijk de mogelijkheden