040 309 8022
info@fiveaxispro.com

Visuals

Visuals

Haarscherp. Betoverende kleuren. Indoor of outdoor. Van een presentatie scherm, tot totale podiumvulling. Uw boodschap maximaal ondersteund. Al dan niet in combinatie met speciaal hiervoor opgenomen beelden.

Op uw zakelijke presentatie de Powerpoint presentatie haarscherp en duidelijk op beeld. Of op het festivalpodium de verlichting ondersteund met stunning visuals. Five Axis Pro heeft alles in huis om uw event maximaal te ondersteunen. Want visuals zijn de kers op de taart. Denk aan het ondersteunen van merken of branding van producten.

Five Axis Pro is in staat snel, efficiƫnt en met oog voor detail de meest unieke schermconfiguraties te maken. 360 graden rondom projectie? Geen probleem. Vloervisuals? Done. Meerdere schermen gekoppeld of juist tot een geheel geschakeld? De ervaring is ruimschoots in huis. En door het allemaal bij een partij te betrekken, weet u zeker dat het maximale uit de situatie gehaald wordt. Want uw visuals komen maximaal tot uiting als de verlichting daarop afgestemd is.