040 309 8022
info@fiveaxispro.com

Light

Light

De “wow” factor. De power, het overrompelende van een echte lichtshow. Of juist van een goed verlicht pand, een tuin of een decor. Uw boodschap in het middelpunt gebracht, door een spetterend plaatje. Daar huurt u Five Axis Pro voor in.

U kent ze wel: Die shows waarop alles aaneengeschakeld lijkt. De lampen gaan exact aan of uit op de muziek. De opbouw en structuur in een lichtshow, waardoor een ware apotheose ontstaat. De verlichting trekt uw bezoeker volledig mee in de performance. Het neemt uw bezoekers “op” in het geheel. Ze worden onderdeel van de performance, en voelen die verbondenheid die van het podium straalt.
Dat is natuurlijk iets waarvoor jarenlange ervaring een vereiste is. Bij Five Axis Pro is deze ervaring ruimschoots aanwezig. “we’ve seen it all, we did it all” is ons motto. Onze ervaren lichtontwerpers en programmeurs denken niet in lampjes. Ze denken in sferen. Want sfeer is beleving, en daar komt uw bezoeker voor.

In onze ontwerp studio kunnen wij 3d uw complete show voorbereiden. Elk detail kunnen we u vooraf laten beleven. We kunnen CAD-tekeningen van uw podiumontwerper verwerken, en daar naadloos onze verlichting virtueel in verwerken.

Neem eens contact op, om u te laten verbazen door de ongekende mogelijkheden van Five Axis Pro.